sezona 2017./2018.

Kaptol je postao prvak nakon duuuugooo, dugo godina

Gotov pa nestvarno, ali sada kada je je prošao žalbeni rok, sad stvarno možemo reći da smo PRVACI. Koliko nam malo treba, te sloge tog zajedništva te podrške koju smo iskazali jedni prema drugima!

22. kolo - NK BSK (Buk) - NK Kaptol

Seniori nogometnog kluba Kaptol ovaj vikend igraju svoju posljednju prvenstvenu utakmicu proljetnog dijela sezone. Utakmica se igra u Buku u nedjelju  s početkom u 18:00 sati. Što bi bilo kad bi bilo, ostat će za neki drugi put, igrači i navijači idu u BUK po nova 3 boda i 11. uzastopnu pobjedu. Uživali smo ovo proljeće u nogometu, stoga ovim putem apeliramo na sve simpatizere da posjete Buk te na taj način ispratimo dečke na zasluženi ljetni odmor. 

Cilj je pobjeda

Ovaj vikend mnogo toga bi moglo biti jasnije oko situacije na vrhu ljestvice. U nedjelju od 17:30h NK Kaptol pred domaćom publikom igra možda i najbitniju utakmicu u ovoj sezoni.

NK Kaptol - NK Tim Osvježenje 5:1 (0:1)

Seniori NK Kaptol još uvijek su u utrci za prvo mjesto. Ovog vikenda, točnije u 20. kolu u Kaptolu je teško stradao dosadašnji lider prvenstva NK Tim Osvježenje iz Kuzmice. Gosti su dobro počeli, čak i vodili 1:0 što je bio i rezultat poluvremena, ali u drugom poluvremenu totalno su zakazali. Kaptol im je utrpao 5 komada, a moglo je biti i više.

Kaptol poražen u polufinalu KUP-a

Teško je bilo za očekivati bilo kakav pozitivan rezultat, ali svi su se nadali čudu i pobjedi. Kaptol je stigao u Požegu gotovo kompletan, a uz igrače došlo je i više od 50 navijača.