Sezona 2018/2019

NK Jakšić - NK Kaptol, nedjelja u 18:00 sati

Pred nama je završnica 1.ŽNL. Gotovo nakon godinu dana, Kaptol je ponovno vodeća momčad lige. Naša seniorska ekipa u nedjelju 02.06.2019. od 18:00h gostuje u Jakšiću. Svi vjerujemo da će upravo ta utakmica odlučivati o tome hoće li NK Kaptol obraniti prošlogodišnju titulu prvaka.

Početak još jedne nogometne sezone

Nakon duže zimske stanke, uz lijepo vrijeme, krenula su nogometna natjecanja. Prvenstvo je na rasporedu od 31.03.2019. a do tada će se odigrati možda još jedno kolo KUP-a. NK Kaptol nakon nekoliko pripremnih utakmica, uspješno je prošao ¼ finale KUP-a pobjedivši NK BSK BUK rezultatom 2:0.

Jesenski dio nogometne sezone

Seniori NK Kaptol završili su svoju posezonu te mi slijedi zimska stanka. Jesenski dio sezone bio je vrlo uspješan. NK Kaptol završio je na drugom mjestu tablice, sa tek dva boda zaostatka iza vodeće Požege. Najbolji strijelac jesenskog dijela prvenstva je Branko Sadilek sa 13 postignutih pogodaka. Pred nogometašima je natjecateljska stanka koja će potrajati gotovo do sredine ožujka 2019. godine. 

Pripreme za proljetni dio sezone

Nogometni klub Kaptol započeo je s pripremama za nastavak proljetnog dijela sezone. Treneru, Kreši Poletu na prvi trening odazvalo se dvadesetak igrača. Klub su u međuvremenu napustili Antun Pranjić i Branko Šaur, dok su novopristigli: Mirko Soldo i Ivica Jelušić (Kutjevo), te Josip Pavić (Vetovo). U pripremnom periodu NK Kaptol planira odigrati 3 prijateljske utakmice. Prva prijateljska utakmica igra se u Kaptolu u nedjelju 17.02.2019. s početkom u 15:00 sati, protivnik je NK Mladost iz Cernika.

Start ligaškog natjecanja

1. Kolo 1. ŽNL igra se 01. i 02. rujna 2018. godine. NK Kaptol svoju prvu utakmicu igra u Kaptolu protiv ekipe BSK iz Buka. Utakmica je na rasporedu u  nedjelju u 17:00 sati. Predigra seniora su pioniri koji igraju u 15:30.