Nešto novo u Kaptolu "Ideš i piješ"

Nešto novo u Kaptolu "Ideš i piješ"

Ideš i piješ je jednodnevna „wine and walk“ manifestacija tijekom koje će posjetitelji imati priliku isprobati razna vina sa slavonskog područja, uživati u slavonskim slasticama, slavonskom craft ginu, rakijama te proizvodima koji su rezultat rada vrijednih ruku s požeškog područja. Event će voditi četiri domaćina. Svaki domaćin dočekat će svoju grupu u jednoj od četiri lokalna kafića, gdje će se popiti nešto za sreću i kreće se na turu od 11 kilometara. Putem će vas dočekati nasmiješeni vinari s ohlađenim bocama, a na pola puta naći se Funky Food truck koji će vas opskrbiti finom hranom kako biste mogli nastaviti dalje. Vinari koji vas očekuju su OPG Hrvoje Pavlović, Vina Soldo, OPG Perić, Veleučilište u Požegi, Vinarija Perak, Pjenušci i vina Josipović, Vinarija Kaptol, OPG Štefka, OPG Mikić, Vinarija Bartolović. Osim vina, imat ćete prilike isprobati proizvode dvije destilerije. Prvo ćete okus vina malo isprati vrhunskim rakijama destilerije Šimić, a pri samom kraju ćete imati priliku isprobati Castrum, novi slavonski craft gin. Nakon silnog degustiranja pića i jela, kako bismo proslavili toliko šetnje i upijanje divnih prizora na zlatnu dolinu, noge će dodatno razgibati fantastični Sax band.
Prijave se vrše preko linka https://bit.ly/3iC9ocy
Svi koji se prijave će na mail dobiti sve potrebne informacije.
Kotizacija iznosi 200,00 kn, u što su uključena kušanja na 12 lokacija, majica, ruksak, mapa, bon za piće i hranu.
Okupljanje sudionika je po grupama u četiri lokalna kafića (Caffe bar Castrum, Caffe bar Merlyn, Caffe bar Čaki i Caffe bar Vrba) po rasporedu:
1. grupa: 9:30
2. grupa: 10:15
3. grupa: 11:00
4. grupa: 11:45
Informacije o tome koja ste grupa ćete dobiti u srijedu, 1. rujna.
Za sve dodatne upite, možete nas kontaktirati putem inboxa ili maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.