Hoće li se zvati Kaptolino?

Hoće li se zvati Kaptolino?

Vi ste odredili ime našeg budućeg vrtića, zvat će se Kaptolino. Unazad 14 dana objavljena je anketa o imenu vrtića u Kaptolu.

Ukupno je svoj prijedlog za jedu od 5 ponuđenih opcija dalo 349 osoba. Najveći broj glasova, ukupno 159 ili čak 46,5% dobio je prijedlog „Kaptolino“ . Drugi izbor bio je Bambi sa 21,3% dok je treći najčešći izbor bio Bubamara sa 15,8%. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Budući da Odluku o osnivanju ustanove donosi Općinsko vijeće, nadamo se kako će isto prihvatiti rezultate ankete te se složiti s ovim prijedlogom imena vrtića u Kaptolu.
Svi vi koji ste voljni pomoći pozivamo Vas da osmislite vizualni identitet "Kaptolina". Svoje prijedloge možete slati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili putem facebook stranice Općine Kaptol. Ukoliko primimo više vaših prijedloga, ponovno će se odlučivati putem ankete kako bismo svi sudjelovali u formiranju nove ustanove dječjeg vrtića u Kaptolu. Vizualni identitet mora biti slikovnog izražaja, odnosno crtež zamišljenog lika, objekta, stvari ili slično.