Knjiga o Ivi Čakaliću iz Doljanovaca
Izvor, Gradski muzej Požega

Knjiga o Ivi Čakaliću iz Doljanovaca

Općina Kaptol ove godine planira izraditi knjigu o Ivi Čakaliću. Kako bismo knjigu obogatili fotografijama, pozivamo sve koji imaju Ivine predmete da ih fotografiraju te takvu fotografiju pošalju putem e-maila ili aplikacije viber.
Isto tako pozivamo sve koji imaju kakve stare fotografije na kojima su vidljivi radovi u Doljanovcima (zidanje kapele, gradnja vodovoda, asfaltiranje, i sl.) da isto dostave. Također potrebne su nam i stare fotografije radova (rad u šumi, sječa, rad u polju, rad sa konjima i sl.) Dodatno, poželjne su nam i stare fotografije ljudi u narodnim nošnjama, osoba u kućanskim radovima te općenito fotografije svakodnevnih poslova stanovnika naselja Doljanovci (pranje veša na potoku, pečenje rakije, pečenje kruha, kuhanje i sl.)

Svoje fotografije možete dostaviti na e-mail adresu Općine Kaptol: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. putem aplikacije viber na broj 099/4231023 ili ih osobno donijeti u Općinu gdje će se iste skenirati i vratiti vlasniku. Prilikom dostave fotografije dovoljno je ostaviti svoje ime i prezime radi možebitnog kontakta ali i napomene u knjizi o vlasniku fotografije.

Unaprijed svima hvala,