Popis stanovništva 2011. godine

OBAVIJEST

Obavijest za zainteresirane kandidate za popis stanovništva 2011. godine.
Kandidati pri prijavi moraju predočiti osobnu iskaznicu, ili drugi identifikacijski dokument. Također potrebno je ponijeti kemijsku olovku (crnu ili tamno plavu). Kandidat za prijavu popunjava Upitnik, a svojim potpisom odgovarat će za istinitost navedenih podataka.

Osnovni kriterij za prijavu:
•    punoljetnost
•    završena srednja škola ili fakultet
•    spremnost na rad (cijeli dan, a prema potrebi rad  i subotom i nedjeljom)

Zainteresirani kandidati se pozivaju da se prijave OD PONEDJELJKA 21.02.2011. DO SRIJEDE 23.02.2011. u vremenu od 8:00 – 15:00 sati u Općinu Kaptolu.

NAPOMENA:
Prednost pri odabiru kandidata koji ujednačeno zadovolje kriterije prijave imat će: nezaposleni hrvatski branitelji i nezaposlena djeca smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja, zatim dugotrajno nezaposlene osobe (nezaposlene 12 mjeseci i duže), a jedan od kriterija bit će također i čitljivost rukopisa.
Izabrani kandidati će nakon odslušane četverodnevne poduke (obvezna je prisutnost svakog dana) polagati završni test nakon koga će se izvršiti konačan odabir. Poduka kontrolora održat će se od 21. od 24. ožujka 2011. godine, a popisivača od 28. do 31. ožujka 2011. godine