DVD Alilovci

Godišnja izvještajna skupština DVD-a Alilovci

 

     Dana 06. veljače 2010. godine, održana je Godišnja izvještajna skupština DVD-a Alilovci. Skupština je održana u vatrogasnom domu u Alilovcima uz prisustvo cca 100 osoba ( članovi DVD-a i gosti).

Skupštini su nazočili članovi DVD-a Alilovci, gosti iz DVD-a: Kaptol, Doljanovci, Golo Brdo, Biškupci, Trenkovo, Bektež, predstavnici županijske Vatrogasne zajednice, predstavnici Općine Kaptol te predstavnici KUD-a "Tkanica"

Predsjednik DVD-a Alilovci g. Mile Pavičić kao predsjednik DVD-a pozdravio je sve nazočne, predložio je radno predsjeništvo, te uz jednoglasnu odluku članova koji su radno predsijedništvo prihvatili, otvorio skupštinu. Prema riječima tajnika g. Ivice Ciganovića, koji je sastavio objektivno i samokritično izvješće, rad društva je javan i transparentan a društvo obavlja svoje dužnosti i obveze skladno svojim financijskim mogućnostima. Društvo je aktivno u mnogim segmentima civilnog društva te kako takvo sastavni dio života i rada naselja i njegovih žitelja.

Predstavnik županijske Vatrogasne zajednice i predstavnik Vatrogasnog centra Kaptol uručili su prigodne diplome članovima društva koji su položili tečaj za stručno usavršavanje tj. napredovanje u vatrogasnim redovima.

Nakon završetka skupštine, prigodnim domjenkom, DVD Alilovci počastio je svoje članove i goste te se druženje nastavilo do kasnih večernjih sati.